Deze maand in de spotlight:

Speciaal voor jou geselecteerd: een frisse lente look!

Behang, gordijnen en vloeren vormen een sfeervolle basis voor je interieur. Verander je één van deze producten, dan verandert de gehele sfeer van een ruimte. Handig toch! Ben je op zoek naar een frisse lentelook in huis? Laat je inspire...
Lees meer
Novilon: design om op te leven

Novilon: design om op te leven

Vinyl is een ideale vloer voor huizen waarin wordt geleefd. Modderige voeten na een lentebui, water uit het opblaasbadje of een gelekt ijsje; vocht trekt niet in de vloer en je maakt hem eenvoudig weer schoon. Ideaal! Benieuwd naar de trendy kleuren en dessins in onze vinyl collectie van Novilon? Kom langs in de winkel of maak een afspraak!

Lente-musthave: horren van NL Label

Lente-musthave: horren van NL Label

De lente, en daarmee de tijd van insecten, breekt weer aan! Een gezellig gezoem in je tuin, maar liever niet in de woonkamer of slaapkamer. Met een hor hou je ongewenste insecten buiten. In elke deur of raam past een hor, en bediening is tegenwoordig heel eenvoudig. Vraag onze adviseurs in de winkel naar het gemak van een hor, we adviseren je graag!

Behang met een twist van Eijffinger

Behang met een twist van Eijffinger

Een vrolijke print, een gekke twist, een rustige basis of uitgesproken dessin. Wat kun je toch veel verschillende looks creëren met behang. De collectie van Eijffinger is enorm veelzijdig. Makkelijk voor een metamorfose van je interieur, omdat er altijd een behang is dat jouw persoonlijke stijl onderstreept, maar het kan je keuze ook moeilijker maken. Welk behang past er nu het beste? Kom voor vragen en advies naar onze winkel, onze adviseurs denken graag met je mee! Doe alvast inspiratie op via onze website.

Sfeervolle lentekleuren met Artelux en Kobe gordijnen
Sfeervolle lentekleuren met Artelux en Kobe gordijnen

Luchtige inbetweens, gordijnen in lichte kleuren en vrolijke natuurprints. Het doet ons denken aan de lente! Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis door hun bepalende aanwezigheid voor je ramen. Een belangrijke basis voor een metamorfose van je interieur. Kom langs voor uitgebreid gordijnadvies en doe alvast inspiratie op voor Artelux en Kobe kwaliteiten.

NL Label vouwgordijnen: haal de natuur in huis
NL Label vouwgordijnen: haal de natuur in huis

Lichte, luchtige stoffen en zachte natuurprints. We laten ons graag inspireren door de natuur in de lente. Gordijnen en vouwgordijnen in natuurlijke kleuren en materialen zijn een rustgevende basis voor iedere woonstijl. Combineer deze twee producten voor een stijlvolle, gelaagde look én geen inkijk in huis. Vouwgordijnen van NL Label in linnenlook en in neutrale kleuren als wit, bruintinten en lichte pastels geven iedere woonstijl een rustige basis.

Luxaflex® innovatieve bedieningen gratis

In de maand mei ontvang je de SmartCord® en LiteRise® bedieningen bij Silhouette® Shades en Plissé en Duette® Shades, de LiteRise® bediening bij Horizontale Jaloezieën en Rolgordijnen en de SmartCord® bediening bij Vouwgordijnen zonder meerprijs.

4e NL Label vouwgordijn kado

Bij aankoop van NL Label vouwgordijnen krijg je nu de 4e kado. Laat je inspireren door de sfeervolle collecties en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e NL Label hor kado

Houd insecten buiten deze zomer en kies voor horren van NL Label. Je ontvangt nu de 4e hor kado. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

5e meter Artelux of Kobe gordijn kado

Bij aankoop van Artelux of Kobe gordijnen krijg je nu de 5e meter kado. Laat je inspireren door de sfeervolle collecties en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

4e meter Novilon kado

Bij aankoop van een Novilon vloer krijg je nu de 4e meter kado. Laat je inspireren door deze duurzame en sfeervolle collectie en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid