Nu in de aanbieding bij Berg en Berg Driebergen.

klik op deze acties en bekijk alle voorwaarden!

Bekijk ons nieuwe Style magazine vol inspiratie

Alle actuele aanbiedingen bij Berg en Berg Driebergen.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 29-02-2020

Luxaflex® rolgordijnen, Twist en Silhouette 4e kado

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: Luxaflex rolgordijnen, Twist of Silhouette zonwering past altijd. Koop je in februari Luxaflex® Silhouette zonwering? Dan ontvang je van ons elk 4e product kado!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 29-02-2020

NL Label horizontale jaloezieën 4e kado

NL Label horizontale jaloezieën 4e kado

bekijk de actie

Actie: geldig tot 29-02-2020

Tapijt Desso, Bonaparte, Parade en Jabo 1e meter kado

Met een tapijt van Desso, Bonaparte, Parade of Jabo kies je voor de mooiste en beste oplossing voor jouw interieur. Een tapijt van deze A-merken is niet alleen een fraaie upgrade van je woning, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Neem ook een kijkje bij de Desso, Bonaparte, Parade en Jabo collectie. Er zit altijd iets voor jouw smaak bij. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

bekijk de actie