heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Alle actuele aanbiedingen bij Berg en Berg Driebergen.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex® Plisse 4e kado

Het paradepaardje van Luxaflex®: Plissé gordijnen. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Plissé gordijn dat in jouw interieur past.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-12-2019

NL Label All-in gelegd €59,-

In de hele maand kun je bij ons profiteren van de actie op onze geselecteerde NL Label PVC vloeren. Koop je een van deze vloeren bij ons in de winkel, dan worden ze all-in gelegd voor €59,- per m2. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2019

Luxaflex® Duette® 4e kado

Het paradepaardjes van Luxaflex®: Duette® Shades. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Duette® Shade die in jouw interieur past.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-10-2019

NL Label Duette® en Plisse 4e kado

Onze NL Label toppers: Duette® Shades en Plissé gordijnen. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Duette® Shade of Plissé gordijn dat in jouw interieur past.

bekijk de actie